English French German Italian Russian Spanish
Lisbon
Lisabon-Sintra-Kabo da Roka-Kaškaiš-Eštoril- Alkobasa-Batalja-Koimbra-Porto
04. - 10.10.2017.
6 DANA – AVION

1.DAN
  Beograd-Lisabon
Sastanak putnika na aerodromu 2 sata pre leta. Let za Lisabon sa presedanjem. Dolazak u Lisabon u večernjim časovima. Smeštaj u hotel. Noćenje.
2.DAN Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča koje traje oko 4 časa: vožnja kroz glavne gradske avenije, trgovi Markeš de Pombal, Rosio i Reštauradores, Baixa, Bairo Alto, kula Belem, manastir Sv. Žeronima, spomenik Otkrićima, most 25. april, kvart Alfama... Slobodno popodne i veče. U večernjim satima fakultativni odlazak lokalnim prevozom u nacionalni restoran na večeru uz fado muziku. Noćenje.
Spomenik Otkrićima  Lisabon  Železnika stanica Rossio Lisabon 
3.DAN             Lisabon-Sintra-Kabo da Roka-Kaškaiš-Eštoril
Doručak. Fakultativno u 08:00h polazak na celodnevni izlet za Sintru, nekadašnju letnju rezidenciju portugalskih kraljeva, koja se nalazi 30 km severozapadno od Lisabona. Nakon posete prekrasnoj palati Palacio Nacional de Pena, slobodno vreme za ručak i šetnju slikovitim ulicama. Nastavak vožnje do najzapadnije tačke Evrope - Kabo da Roka, kraće zaustavljanje. Nastavak uz obalu pored živopisnog grada Kaškaiš, ribarskog mesta i letnje rezidencije portugalskog dvora iz XIX veka, te luksuznog letovališta Eštoril (nekada poznatog po Formuli 1 - velika nagrada Portugala). Povratak u Lisabon. Noćenje.  
Sintra Portugal 1024x937  Cabo di Roca  Alkobasa 
4.DAN             Lisabon-Alkobasa-Batalja-Koimbra-Porto
Doručak. Polazak za Alkobasu i obilazak Crkve Santa Maria de Alkobasa iz XII veka (pod zaštitom UNESCO). Nastavak vožnje do Batalje i poseta dominkanskom manastiru iz XIV veka, čuvenom po raskošnom manuelinskom stilu sa osobenostima prelaza gotske u renesansnu umetnost (pod zaštitom UNESCO kao deo svetske kulturne baštine). Polazak za Koimbru, obilazak prestonog grada portugalskih kraljeva, ukotvljenog na obalama reke Mondego. Ovo je i univerzitetski grad, čiji je univerzitet jedan od najstarijih na svetu, osnovan 1290. godine. Dolazak u Porto u kasnim popodnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno veče. Noćenje.
La Costa de Estoril  Porto old town   Lisabon delux 
5.DAN   Porto
Doručak. Pre podne panoramsko razgledanje grada: vožnja glavnim gradskim bulevarima, Katedrala iz XII i XIII veka, 75 metara visoka Klerigoš kula, Trg Umberta Delgada, panorama železničke stanice ''Sao Bento'' sagrađene u stilu francuske renesanse. Panorama Berze podignute na mestu nekadašnjeg manastira posvećenog svetom Francisku. Šetnja Ribeirom, istorijskom četvrti na obali reke Douro, koja se nalazi na listi svetske kulturne baštine. Vožnja preko mosta Dom Luis i na reci Douro do Vila Nova da Gaja. Slobodno popodne. Predlažemo odlazak u neki od restorana na pristaništu na reci Duro. Noćenje.
Agueda Porto Portugal umbrella sky project
6.DAN
Porto-Beograd
Doručak. Napuštanje soba. Slobodno vreme. Transfer do aerodroma. Let za Beograd sa presedanjem. Dolazak u kasnim večernjim-časovima.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 435€
PROMOTIVNA CENA 410€
u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intese
Rok za prijavu: 15.04.2017. ili do popune mesta.
Aranžman obuhvata:
- avionski prevoz Beograd-Lisabon i Porto-Beograd sa presedanjima
- transfer aerodrom-hotel-aerodrom
- autobuski prevoz Lisabon-Porto
- 3 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu 3* u Lisabonu
- 2 noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu 3* u Portu
- razgledanje Lisabona, Porta, Alkobase, Batalje i Koimbre sa vodičem
- troškove organizacije putovanja
Aranžman ne obuhvata:
- aerodromsku taksu cca. 175€ (podložna promeni)
- doplatu za 1/1 sobu 125€ (na upit)
- međunarodno zdravstveno osiguranje
Fakultativno (min 15 osoba):
- večera u nacionalnom restoranu uz fado muziku u Lisabonu 45€
- izlet: Sintra, Kabo de Roka, Kaškaiš, Eštoril (sa ulaznicom) 65€
- ulaznice za kulturno-istorijske znamenitosti
- individualne troškove putnika

PRILIKOM UPLATE REZERVACIJE PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE KOPIJU PRVE STRANE VAŽEĆEG PASOŠA. U SUPROTNOM, AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST AKO SE AVIO-KARTE ODŠTAMPAJU SA POGREŠNIM IMENIMA, DOK PUTNICI SNOSE TROŠKOVE ŠTAMPANJA NOVIH KARATA.

Program je rađen na bazi od minimum 25 putnika, u slučaju manjeg broja prijavljenih, ne manjeg od 15, doplata je 40€.

Organizator zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja organizatora putovanja, licenca OTP 100/2016 od 25.07.2016.
Pin It

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com