08.03 - 11.03.2018.
                                                    
(4 dana/3 noći)
                           HOTELI U CENTRU GRADA, kod Opere

Paris panorama
PARIZ – grad svetlosti
, prepoznatljiv po Ajfelovom tornju, najlepšoj aveniji Šanzelize, muzeju Luvr, Trijumfalnoj kapiji, trgu Konkord, dvorcu Versaj, Operi, kabareima Mulen Ruž ,Lido, Krejzi hors, kulturnom centru Pompidu, Bogorodičinoj crkvi, kuli Monparnas. Više od 30 mostova, 400 crkava, Monmartr- slikarska meka, i Pigal - najživlja četvtr sa burnim noćnim životom, više od 60000 restorana, čine Pariz gradom svih umetnosti i svetske mode, nezaboravnim stecištem reke turista, koje u toku cele godine neprestano pohode Pariz. Za Pariz se vezuju parfemi, vina, konjak, fascinantna kuhinja, stotinu i više kilometara metroa i ko zna koliko još u svetskim razmerama poznatih pojmova. PARIZ je grad, koji nikada nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Proverite i Vi zašto je to tako.
PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN            BEOGRAD – PARIZ
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera „INFORMACIJA “ u 05.00h; Polazak aviona za Parizu 06.40h – let JU 310; Dolazak u Pariz u 09.15h; transfer i  Panoramski razgled grada (minimum 15 putnika) . Smeštaj u hotel, slobodno vreme i noćenje.
2. DAN            PARIZ 
Doručak; sastanak sa vodičem ; slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti ili fakultativna poseta uz autobuski prevoz do VERSAJA. Poseta dvorcu, rezidenciji francuskih kraljeva Luja   XIV, Luja XV i Luja XVI. Jedan od najraskošnijih dvoraca sveta, prostire se na 11 hektara i simbol je vrhunca francuske monarhije. Fakultativna poseta muzeju LUVR, sastanak sa vodičem i odlazak pešice do muzeja, nekadašnje kraljevske palate na obali Sene, koja je 1791 pretvorena u muzej sa najbogatijim umetničkim zbirkama na svetu; povratak u hotel. Noćenje.
luvr panorana
3. DAN
           PARIZ 
Doručak; fakultativna poseta DIZNILENDU; sastanak na recepciji i odlazak autobusom do Diznilenda, najvećeg zabavnog parka u Evropi. Uživajte u vožnjama, paradama, bioskopskim predstavama i drugim atrakcijama; povratak u večernjim časovima. Noćenje.
4. DAN           PARIZ - BEOGRAD      
Doručak; fakultativna PEŠAČKA tura, sastanak sa vodičem i poseta najstarijim delovima Pariza : MONTMARTRE Crkva Sacre Coeur najposećenija tačka Pariza, dominira gradom svojom belinom i položajem, najstariji vinograd okružen uskim ulicama u kojima su živeli i stvarali najpoznatiji slikari 19 i 20 veka i Place Tertr najromantičniji trg ovog grada i poslednja vetrenjača Pariza i legendarni Moulin Rouge. Skok metroom na suprotni kraj grada LATINSKA ČETVRT da biste videli najlepši park Pariza Luksemburški park, Panteon, Sorbona, bulevar St. Germain i šetnju kroz latinski kvart završavamo sa katedralom Notre Dame.
Pariz kafa na monmartru  Montmarte 
Polazak transfera iz hotela do aerodroma u 17:30h; polazak aviona za Beograd u 20.30h – let JU 315; dolazak u Beograd u   22:55h. KRAJ PROGRAMA.

CENA IZ TABELE PO OSOBI, NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM U EUR-ima:
HOTEL / KATEGORIJA / LOKACIJA 4 dana / 3 noćenja
HOTELI 1/2 3.ležaj /4.ležaj      1/1 Dete 2-12 g
GRAND HOTEL DU HAVRE 3* centar 489 479 - 469 699 299 - 299
BEST WESTERN RONCERAY 3* centar 549 499 - 499 769 399
MAYFAIR 4* centar 699 class 699 deluxe 1/3 899
NAPOMENA: Dani obilaska Luvra, Versaja , Diznilenda, krstarenje po Seni i pešačke ture mogu biti promenjeni u zavisnosti od grupne rezrevacije

CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE: povratnu avio kartu na relaciji Beograd – Pariz – Beograd kompanijom Air Serbia, 3 noćenja sa doručkom ( švedski sto) u izabranom hotelu, sve transfere prema programu , troškove organizacije i pripreme aranžmana.
CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE: aerodromske takse: podložne su promenama sve do dana polaska na put i plaćaju se prilikom prijave,oko 120 eur, boravišne takse hotela DU HAVRE (1,65 e noć/os),ASTOR i MAYFAIR (2,48 e noć/osoba) ,međunarodno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, lične troškove i ostale nepomenute usluge.

FAKULTATIVNI IZLETI:
- Versaj dvorac – (ulaznica, autobuski prevoz i vodic) 85 Eur – odrasli / 45 Eur - deca do 15 god. , minimum 15 prijavljenih
- Muzej Luvr (ulaznica i vodič) 45 Eur odrasli / 20 Eur deca do 15 god., minimum 15 prijavljenih
- Diznilend (ulaznica, autobuski prevoz) 95 Eur odrasli / 75 Eur deca od 3 do 11 god., minimum 15 prijavljenih
- Krstarenje brodom po seni (ulaznica), 15 eura odrasli / deca do 12 god 10 eura.
- Pešačka tura : Obilazak peške uz koriščenje metroa(uključene metro karte) sa vodičem. 35 eur / deca 5- 12 god 5 EUR, minimum 5 prijavljenih.

USLOVI PLAĆANJA:
Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu SOCIETE GENERALE BANKE na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
NAČIN PLAĆANJA:
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- kreditnim karticama, preko računa, kreditima poslovnih banaka .

OPISHOTELA:
IBIS PARIS LA DEFENSE 3*, Lokacija: 4,Boulevard de Neuilly , 92400 Courbevoie.                                        www.ibis.com
U centru poslovnog kvarta La Defense a na samo nekoliko metro stanica od Trijufalne kapije nalazi se hotel IBIS LA DEFENSE. Hotel poseduje 286 soba sa udobnim krevetima, radnim stolom, internet, TV, klima, telefon, kupatilo sa fenom za kosu a pored toga ima i 2 sale za konfereciju, restoran i bar. Pored hotela se nalazi metro stanica , linija 1 koja prolazi kroz centralni deo Pariza kao što su Trijumfalna kapija, Jelisejska polja, Trg Konkord, muzej Luvr itd a na samo 1 km od hotela nalazi se i shoping mall Les 4 Temps. Doručak je po principu švedskog stola.     
GRAND HOTEL DU HAVRE 3*, Lokacija: 18,Rue d’Amsterdam , 75009 , Paris                                                                                 www.havrehotel.com
Hotel idealno lociran i poseduje 81 sobu, svaka ima TV, sef, direktnu telefonsku liniju, kupatila sa kadom/tus i fen za susenje kose a neke su klimatizovane. Idealan polozaj , na samo 100m od robnih kuca (Printemps i Galeries Lafayette), 250m od Opere Garnier, 400m od najveceg trga Konkord i Jelisejskih polja. Sve zajednicke prostorije (recepcija, 2 veca salona sa jednim barom, sala za dorucak , sala za konferencije) renovirane , modernizovane u 2007-oj a poslednje renoviranje soba je izvrseno 1998.Dorucak je po principu svedskog stola ali bez suhomesnatih proizvoda.
BEST WESTERN RONCERAY OPERA 3* Lokacija: 10, boulevard Montmartre, 75009 Paris.                       www.bestwestern-hotel-ronceray-opera.fr
Hotel smešten u zdanju sagrađenom u 19 veku , sa idealnom pozicijom na bulevaru Montmartre , blizu Opere Garnier, muzeja Luvr, trga Vendome i robnih kuća Galeries Lafayette I Printemps a pored hotela nalazi se muzej voštanih figura Grevin, Hard rock cafe i mnogobrojne prodavnice. Hotel poseduje 130 soba raspoređenih na 6 spratova i svaka od njih poseduje TV SAT, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa kadom/tušem i fen za kosu a u sklopu hotela su i 6 sala za konferenciju , restoran za doručak u kojem se može organizovati i večera. Doručak je po principu švedskog stola.      
Hotel MAYFAIR Paris 4 * Lokacija : 3,rue Rouget de L’isle, 75001 , PARIS                                                                         www.hotelmayfairparis.com
Hotel sa izvanrednom lokacijom,nalazi se u elitnom delu Pariza na desetak metara od poznate ulice Rivoli koja vas vodi do najvećeg trga Concorde sa jedne strane a sa druge do muzeja Luvr. Poseduje 40 soba (Single, Classic, Superior, De Luxe, Family room) i 7 junior suite a svaka soba poseduje kupatilo, TV, WiFi, telefon a za svoje goste na raspolaganju ima i salu za konferenciju, bar , room service, recepcija 24/7, sef na recepciji. Doručak je po principu švedskog stola.                                                                                                                        

Najtoplije Vam preporučujemo da u gradu svetlosti posetite sledeće:
- TRIJUMFALNA KAPIJA - Veličanstvena panorama Pariza dostupna Vam je svakog dana od   10:00 h do 22:30 h.
- KATEDRALA NOTRE DAME - Maestralno delo gotske umetnosti, izgradjeno u periodu od XII do XIV veka. Predstavlja nultu tačku orijentacije, sve razdaljine u Francuskoj se računaju u odnosu na katedralu. Otvorena je od 08:00 h do 17:45 h.
- AJFELOV TORANJ - Veličanstvena građevina Gustava Ajfela iz 1889 god. Visok je 317 m , a težak 10000 t. Toranj možete posetiti svakoga dana od 09:30 h do 23:00 h i to na dva načina: liftom i stepenicama do drugog sprata.

KORISNO JE ZNATI O FRANCUSKOJ:
Glavni grad:              Pariz                                                                                                              
Površina:                   674.843km²
Stanovnistvo:          65.447.374 stanovnika
Valuta:                    Euro
Jezik:                       francuski
Vremenska zona:    isto kao u Srbiji
Pozivni broj:            00 33
Prevoz po gradu :     Mreža javnog prevoza je odlična. Obuhvata mnoštvo autobuskih linija, metro linija, 3 tramvajske linije, prigradsku železnicu. Za nešto više od 12 eur možete kupiti karte (karne) za 10 vožnji.
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com