Asia Thailand in Style Boats MH

Polazak iz Beograda
16.06.2018.
Avio detalji BEG-BKK-BEG:
1       QR 232 16JUN BEG DOHA      1215           1820  16JUN
2       QR 830 16JUN DOHA BKK     2005           0705  17JUN
3       QR 837 26JUN BKK DOHA     0235           0545  26JUN
4       QR 231 26JUN DOHA BEG      0645           1115  26 JUN    
Povratak iz Bangkoka 26.06.2018


1.dan 16.06.2018.
Polazak sa Aerodroma Nikola Tesla, Beograd, okupljanje grupe na aerodromu 2 sata ranije. Let do Bankoka sa presedanjem u Dohi.
2.dan 17.06-
Dolazak u Bangkok. Lokalni let za Krabi. Transfer do hotela. Prijavljivanje u hotel. Nocenje.
3.dan 18.06-
Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Hong island full day tour. Dan na divnim plazama Hong ostrva i obilazak lagune. Nocenje.
4.dan 19.06-
Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Four islands full day tour. Obilazak 4 najpoznatija ostrva u blizini Krabija, savrsen izlet za stvaranje novih uspomena na Tajlandu. Nocenje.
5.dan 20.06-
Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Emerald pool tour. Obilazak Smaragdnog prirodnog bazena, Hram Tigrova pecina i jahanje slonova. Nocenje.
6.dan 21.06-
Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Phi Phi islands full day tour. Niste bili na Tajlandu ako niste prosetali plazom Maya Bay gde je Leonardo Dikaprio snimao scene iz filma Plaza, nesto sto morate videti su Phi Phi ostrva. Nocenje.
7.dan 22.06.-
Dorucak. Slobodan dan za individualne aktivnosti. Nocenje.
8.dan 23.06-
Dorucak. Odjavljivanje iz hotela, transfer do aerodroma, povratak u Bangkok. Prijavljivanje u hotel. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Bangkok city and temple tour. Obilazak glavnog grada Tajlanda i najvaznijih hramova + Dinner Cruise by Chaophraya cruise
(Vecera na brodu dok plovite rekom Chaophraya i uzivate u pogledu na Bangkok.). Nocenje.
9.dan 24.06.-
Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Ayutthaya by coach and cruise. Obilazak drevnog grada Tajlanda, putovanje kroz istoriju. Nocenje.
10.dan 25.06-
Dorucak. Slobodno vreme ili fakultativni izlet na Floating market tour. Obilazak najpoznatije plovece pijace i soping. Nocenje.
11.dan 26.06-
Dorucak. Odjavljivanje iz hotela. Transfer do aerodroma. Polazak iz Bangkoka u 02:35. Let za Srbiju preko Dohe. Dolazak u Dohu u 05:45.
12.dan 26.06-
Dolazak u Beograd u 11:15.
Hotel Grad kategorija link Cena paketa                     (1/2) dvokrevetna Cena paketa               (1/3) dvokrevetna Doplata     single Usluga Trajanje
I-Residence hotel Sathorn Bangkok 3* www.iresidencehotel.com od 999e od 999e 200e BB 10D/9N
Green View Village resort Krabi 3* www.greenviewaonang.com
                 
Grand Sathorn Bangkok 4* www.thegrandsathorn.com od 1199 od 1199 400e BB 10D/9N
The Lai Thai Krabi 4* www.laithairesort.com/krabi/en
                 
Furama Silom Bangkok 4*** www.furama.com/silom od 1299e od 1299e 500e BB


10D/9N
Krabi Resort Krabi 4*** www.krabiresort.net
U cenu aranzmana je ukljuceno:
·       Avio karta Beograd-Bangkok-Beograd (Rucni prtljag 8kg, prtljag 23kg)
·       Aerodromska taksa za internacionalni let Beograd-Bangkok-Beograd
·       Avio karta Bangkok-Krabi-Bangkok(Rucni prtljag 8kg, prtljag 20kg)
·       *napomena taksa lokalnog leta je ukljucena u cenu karte odnosno aranzmana
·       Transferi aerodrom-hotel-aerodrom na Tajlandu ( mini van sa ugradjenom klimom)
·       Smestaj na bazi dorucka
·       Viza
·       Putno osiguranje
·       VODIC NA SRPSKOM JEZIKU
U cenu aranzmana nije ukljuceno
·       Fakultativni izleti
·       Personalni troskovi
USLOVI PLAĆANJA:
Uslovi placanja: Placanje se vrsi u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese, a.d., Beograd za efektivu na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podlozan promeni.
Nacin placanja:
gotovinski - uplata avansa od najmanje 50% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, kada se rezervacija smatra potvrdjenom, ostatak najkasnije 10 dana pre polaska (naknadnom promenom Programa putovanja moze se izmeniti nacin placanja), ,uplatom preko racuna, na rate bez kamate.
VAŽNE NAPOMENE:
Dokumenta potrebna za VIZU:
1.         Original pasos koji mora da vazi jos najmanje 6 meseci od datuma ulaska u Tajland (neophodno je da u pasosu budu najmanje dve prazne strane)
2.         Fotokopija prednje strane pasosa
3.         Fotokopija povratne avio karte
4.         Popunjen visa formular sve VELIKIM slovima
5.         Kolor fotografija 4 x 6 cm
-             Preporucujemo da se putnici informisu o uslovima ulaska na Tajland (potrebna novcana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje…) na web stranici ambasade Tajlanda ili licno u ambasadi. Agencija ne snosi odgovornost u slucaju da pogranicne vlasti onemoguce putniku ulaz na teritoriju zemlje u koju putuju.
-             Organizator putovanja zadrzava pravo promene programa putovanja i izmene redosleda pojedinih sadrzaja u programu u toku putovanja usled nepredvidjenih okolnosti (zatvaranje nekog od lokaliteta predvidjenog za obilazak, strajk, guzve u saobracaju...).
-             Putnici su duzni da dva dana pred put provere tacno vreme leta. Nakon kupovine avio karata nemoguce je refundiranje istih i u tom slucaju vaze uslovi avio kompanija. Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije.
-             Slobodno vreme za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. duzine trajanja obilaska, termina polaska…). Preporucuje se putnicima da sa sobom ponesu lekove za stomacne probleme kao i sredstva za dezinfekciju.
-             U smestajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smestajnog objekta. Najcesce je check - in u popodnevnim casovima (14h ili 15h), a check - out je poslednjeg dana boravka najcesce do 10h ili 11h. Opisi smestajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smestajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to iskljucivo zavisi od smestajnih objekata. Neki od dopunskih sadrzaja smestajnih objekata su dostupni uz doplatu. Postoji mogucnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadrzaja, jer iskljucivo zavise od smestajnih objekata (npr. sef, parking, mini - bar, TV, WiFi, klima uredjaj...) Putnik je duzan da postuje pravila smestajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smestajnog objekta.
-             Za sve informacije dobijene usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost. Jedino validan je pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
-             Organizator putovanja zadrzava pravo korekcije ugovorene cene pre pocetka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predvidjenim slucajevima.
-             Program putovanja je radjen na bazi od minimum 10 putnika a maksimum 20. Ovo putovanje je siguran polazak.
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com