Nica – Sen Trope – Kan – Menton – Ez – Monako – Monte Karlo
FR Nizza Promenade des Anglais sen trope francuska Kan Azurna obala, Kan, detalj ulica u Antibu
1. dan  BEOGRAD
Polazak autobusa iz Beograda u 17.00 h sa parkinga kod O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina, Novi Beograd. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2. dan  NICA
Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima (po mogućstvu odmah smeštaj u hotel) ili razgledanje “kraljice Azurne obale“, kako još s pravom nazivaju ovaj grad, prepoznatljiv po prelepim palatama, čuvenim hotelima i kazinima, dugačkoj plaži... Panoramski obilazak: Trg Masena, Albertov vrt, Ruska crkva, engleska promenada, hotel Negresko... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan  NICA – SEN TROPE – KAN – NICA
Doručak. Slobodno vreme u Nici. Fakultativno: celodnevno izelt za Sen Trope-prestižno letovalište na Azurnoj obali. Šetnja ulicama do gradskog zvonika, marine sa velikim brojem kafića i restorana, Prelepe peščane plaže i priroda samo su deo lepota koje pruža ovo mesto. Mogućnost vožnje brodom-pogled sa mora na rezidencijalnu zonu sa luksuznim vilama svetskog džet-seta… Nastavak puta za Kan. Panoramska šetnja duž čuvene Croasette, foto pauza pored još čuvenije festivalske dvorane u kojoj se održava Kanski filmski festival. Povratak u Nicu. Noćenje
Menton Eze chateau Fragonard Monako Monte karlo
4. dan  NICA –  EZ – MONAKO (MONTE KARLO)
Doručak. Fakultativni izlet za Monako i Ez. Po dolasku u Kneževinu Monako, koju je osnovao nekadašnji pirat Frančesko Grimaldi. Panoramsko razgledanje ove najmanje kneževine na svetu: Kneževa palata, Katedrala u kojoj je sahranjena princeza Grejs Keli, Okeanografski muzej... Vožnja stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg kvarta Monaka, slobodno vreme za individualna razgledanja, a potom poseta fabrici parfema Galimard u Eze-u, gde se mogu kupiti neki od najboljih svetskih parfema po izuzetno povoljnim cenama. Povratak u Nicu. Noćenje.
5. dan NICA - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Nici za šetnju i individualni obilazak grada. U večernjim časovima polazak ka Srbiji. Noćna vožnja.
6. dan  BEOGRAD
Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.         
Termin putovanja Cena aranžmana PROMO cena
05 – 10.04.2018. - Uskrs
209€ 189€
27.04. - 02.05.2018. - Prvi maj
PROMO CENA važi za odredjen kapacitet smeštaja po turi.
Doplata za 1/1 sobu 75 €.       Popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe 30 €.
Treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi ima popust 5%.


ARANŽMAN UKLJUČUJE:

  • prevoz turističkim autobusom (klima, audio, DVD...),
  • smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi usluge 3 noćenja/doručak (pojačan doručak)
     u hotel 2*/3* u Nici
  • razgledanja prema programu
  • organizacija i stručno vođstvo puta, garanciju putovanja
ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
  • obavezno zdravstveno osiguranje prema uslovima Uniqa osiguranja 575,00 po osobi do 70 god. starosti (potrebna fotokopija pasoša)
  • Individualne troškove
  • fakultativne izlete.
Cene fakultativnih izleta i ulaznica
  • Sen Trope i Kan 20 €/deca 10 €, karta za brodić 15 €/deca 10 €,
  • Monako i Eze 15 €/deca 10 €;
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije.Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
 
USLOVI I NAČIN PLAĆANJA: prilikom prijave i rezervacije 30%, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u mesečnim ratama do 15.06.2017.g. Plaćanje je moguće izvršiti gotovinski ili platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO. Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane). 
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate.
 
OPIS SMEŠTAJA
Appart’City Nice Acropolis 3* hotel se nalazi u centru Nice 15-tak minuta hoda od istorijskog starog dela grada i 20-tak od Engleske promenade. U svom sastavu ima 129 apartmana i studija, opremljenih kuhinjskim delom (frižider, štednjak, mikrotalasna, ketler), wi-fi (plaća se 1,1 eur -24h), tv-sat, kupatilo. Sve sobe imaju grejanje i klimatizaciju. Doručak je pojačan francuski na bazi samousluživanja (hladan/ topli doručak) Opis hotela dat ilustrativno. Tačano ime hotela će biti objavljeno 10 dana pre puta.

NAPOMENE

 Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika autobusom. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
 
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com