Polasci: 01-05. januar  i  02-06.januar 2018
5 dana / 2 noćenja

BEČ
je centar nekadašnje moćne carevine, prestonica Austro-ugarskog carstva sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom Prater. Grad Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, oslikava život Evrope tog doba.
vienna city hall nightshot  vienna  
1. dan, BEOGRAD - BEČ
Polazak autobusa
sa parkinga kod O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina N. Beograd u 23.00h. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan    BEČ
Dolazak u outlet centar Parndorf (nalazi se na 30 minuta vožnje od Beča). Zadržavanje u tržnom centru oko 2 sata.. Nastavak puta za Beč. Dolazak u Beč i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring, Opera, kraljevski dvor Hofburg, Parlament i Burgteatar, Berza, Univerzitet Dunavski kanal, Prater, katedrala Sv.Stefana. Nakon toga smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti : gosti se mogu relaksirati u bazenu sa saunom i parnim kupatilom ili posetiti najveći  tržni centar centralne Evrope CITY SUD, u blizini hotela. Noćenje.
3. dan, BEČ   
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti (u užem centru grada )ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn –letnja rezidencija austrijskih vladara i dvorski park, palata Belveder (panoramski), arhitektonski dragulj Hundertvaserhaus. Nakon toga fakultativni izlet za Bratislav. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U večernjim  časovima povratak za Beč Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan   BEČ - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak: „UNO city“ + Dunavski toranj (Donauturm) + Dunavsko ostrvo (Donau isle). Slobodno vreme do 18.00 časova u Beču, kada je predvidjen polazak za Beograd. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi.
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.
CENA ARANŽMANA: 99€ Promo cena 89€ po osobi
 
Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, JAGODINE, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 4 putnika).

Cena aranžmana obuhvata:    
prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom i klimom /na datoj relaciji;
poseta outlet centru PARNDORF
smeštaj u hotelu 4* na užoj periferiji Beča na bazi 2 noćenja sa doručkom /”švedski sto”/;
razgledanje Beča prema programu u pratnji stručnog vodiča
troškove organizacije i vođstvo puta
Cena aranžmana ne obuhvata:
međ.zdravstveno osiguranje po uslovima UNIQA osiguranja
Doplata za 1/1 sobu 50 €
Fakultativne izlete: Dunavskog tornja - 10€,obilazak dvorca Šenbrun, Palata Belvedere i Hundervaserhaus 25 € ; (minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba).

NAČIN PLAĆANJA: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate I to: gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO
Čekovima građana: prilikom rezervacije 40%, ostatak u 3 mesečne rate.
OPIS HOTELA Austria Trend Eventhotel Pyramide 4* se nalazi južno od Beča u  Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela na raspolaganju 3 restorana, wellness sa tropskim rastinjem, zatvorenim bazenom i barom, spoljnim bazenom (otvoren samo leti), whirlpoolom, saunom, parnim kupatilom, solarijum, kardio zona sa fitnesom, pogodnosti za održavanje seminara I kongresa. Korišćenje vodenog kompleksa je besplatno za goste hotela.www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide
Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 45 osoba.
Pin It

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com