Polasci: 01-05. januar  i  02-06.januar 2018
5 dana / 2 noćenja

BEČ
je centar nekadašnje moćne carevine, prestonica Austro-ugarskog carstva sa dvorovima Hofburg i Šenbrun, raskošnim palatama Belvedere i Švarcenberg, španskom školom jahanja, katedralom Sv. Stefana i ne manje atraktivnom Karlovom crkvom, dvorskim i gradskim parkom, državnom i nacionalnom operom i teatrom, čuvenim poslastičarnicama, kafanama i pivnicama, čuvenim točkom Prater. Grad Mocarta, Betovena, Hajdna, Štrausa, oslikava život Evrope tog doba.
vienna city hall nightshot  vienna  
1. dan, BEOGRAD - BEČ
Polazak autobusa
sa parkinga kod O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina N. Beograd u 23.00h. Noćna vožnja preko Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan    BEČ
Dolazak u outlet centar Parndorf (nalazi se na 30 minuta vožnje od Beča). Zadržavanje u tržnom centru oko 2 sata.. Nastavak puta za Beč. Dolazak u Beč i panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: Ring, Opera, kraljevski dvor Hofburg, Parlament i Burgteatar, Berza, Univerzitet Dunavski kanal, Prater, katedrala Sv.Stefana. Nakon toga smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor i individualne aktivnosti : gosti se mogu relaksirati u bazenu sa saunom i parnim kupatilom ili posetiti najveći  tržni centar centralne Evrope CITY SUD, u blizini hotela. Noćenje.
3. dan, BEČ   
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti (u užem centru grada )ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn –letnja rezidencija austrijskih vladara i dvorski park, palata Belveder (panoramski), arhitektonski dragulj Hundertvaserhaus. Nakon toga fakultativni izlet za Bratislav. Po dolasku u Bratislavu, zajednički odlazak na panoramsko razgledanje grada i obilazak stare tvrđave (Katedrala Sv. Martina, Palata Grasalkovič, Plava crkva…) i šetnja romantičnim delom starog grada na obali Dunava. U večernjim  časovima povratak za Beč Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan   BEČ - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme ili fakultativni obilazak: „UNO city“ + Dunavski toranj (Donauturm) + Dunavsko ostrvo (Donau isle). Slobodno vreme do 18.00 časova u Beču, kada je predvidjen polazak za Beograd. Noćna vožnja sa pauzama po potrebi.
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim satima.
CENA ARANŽMANA: 99€ Promo cena 89€ po osobi
 
Organizovani transferi iz UŽICA, ČAČKA, JAGODINE, KRAGUJEVCA – doplata 20 € (minimum 4 putnika).

Cena aranžmana obuhvata:    
prevoz autobusom turističke klase / visokopodnim ili double deckerom sa audio, video opremom i klimom /na datoj relaciji;
poseta outlet centru PARNDORF
smeštaj u hotelu 4* na užoj periferiji Beča na bazi 2 noćenja sa doručkom /”švedski sto”/;
razgledanje Beča prema programu u pratnji stručnog vodiča
troškove organizacije i vođstvo puta
Cena aranžmana ne obuhvata:
međ.zdravstveno osiguranje po uslovima UNIQA osiguranja
Doplata za 1/1 sobu 50 €
Fakultativne izlete: Dunavskog tornja - 10€,obilazak dvorca Šenbrun, Palata Belvedere i Hundervaserhaus 25 € ; (minimum za realizaciju fakultativnih izleta je 25 osoba).

NAČIN PLAĆANJA: u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate I to: gotovinski, platnim karticama VISA, DINA, MASTER I MAESTRO
Čekovima građana: prilikom rezervacije 40%, ostatak u 3 mesečne rate.
OPIS HOTELA Austria Trend Eventhotel Pyramide 4* se nalazi južno od Beča u  Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at), tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela na raspolaganju 3 restorana, wellness sa tropskim rastinjem, zatvorenim bazenom i barom, spoljnim bazenom (otvoren samo leti), whirlpoolom, saunom, parnim kupatilom, solarijum, kardio zona sa fitnesom, pogodnosti za održavanje seminara I kongresa. Korišćenje vodenog kompleksa je besplatno za goste hotela.www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide
Napomena: Putnici su u obavezi da dostave lične podatke zbog hoteskih propisa i putnih lista. Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.
Aranžman je rađen na bazi minimuma 45 osoba.
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com