TEHERAN-ŠIRAZ-PERSEPOLIS-JAZD-ISFAHAN
9 DANA – AVION / AUTOBUS
12.11. - 20.11.2017.
     
                         
eram garden shiraz iran
1-2.DAN Beograd | Istanbul | Teheran
Okupljanje putnika na aerodromu Nikola Tesla 2 sata pre poletanja. Let za Istanbul u 20:20h. Sletanje u Istanbul predviđeno u 23:05h. Nastavak putovanja letom za Teheran u 01:20h. Noćni let. Sletanje u Teheran 06:00h. Transfer do hotela. Smeštaj u hotel. Odmor u jutarnjim časovima. Razgledanje Teherana: Golestan palata, Šahova džamija, teheranski bazar… Pauza za ručak u nekom od lokalnih restorana. Poseta nacionalnom Muzeju. Povratak u hotel. Noćenje.
3.DAN Teheran | Širaz
Doručak. Jutarnji let za Širaz. Razgledanje Širaza: Pre podne obilazak Naranjesten muzeja i Roze džamije. Posle ručka u lokalnom restoranu i kraćeg odmora, obilazak Citadele Karim Kan, Vakil kupatilo i Bazara. Uveče poseta Hafezu. Smeštaj u hotel. Noćenje.
Theran  Teheran 
4.DAN Širaz | Persepolis | Širaz
Doručak. Celodnevni izlet za Persepolis, prestonice moćnog Persijskog carstva. Razgledanje ostataka nekadašnje palate, čiju je gradnju započeo Darije Veliki, nastavili njegovi naslednici, a koju je srušio Aleksandar Makedonski. Obilazak i prelepih reljefa na stenama koji ukrašavaju gorbnice Ahamenidskih kraljeva u obližnjim mestima Naqsh-i Rostam. Pauza za ručak u nekom od lokalnih restorana. Putovanje nazad u Širaz. Noćenje..
5.DAN Širaz | Jazd
Doručak. Napuštanje hotela i rano jutarnji polazak za Jazd, sa usputnim razgledanjem Pasargada. Od nekadašnje prestonice Persijskog carstva pre Persepolisa, ostale su iskopine – grobnica Kira Velikog, osnivača persijskog carstva i dinastije. Usputna pauza za ručak .. Po dolasku u Jazd, razgledanje grada koji se ubraja među najstarije na svetu. Stari grad je uvršten u svetsku kulturnu baštinu od strane UNESCO-a, smatra se centrom zoroastrijanske religije – džamija Jami iz XIV veka, Davflatabad vrtovi, Zoroastrijanski hram vatre, Kule Tišine… Smeštaj u hotel. Noćenje.
ruins of persepolis   iran  
6.DAN Jazd | Isfahan
Doručak. Vožnja prema Isfahanu. Smeštaj u hotel i kraći odmor. Razgledanje Isfahana, prestonice Safavidske Persije – jedan od najlepših gradova Irana: Chehel Sutun palata i Jermenska četvrt sa katedralom Vank. U večernjim časovima poseta Khaju most, Sio-Se Pol. Noćenje.
7.DAN Isfahan
Doručak. Razgledanje spomenika okruženju širokog trga Naqsh-i Jahan sa paviljonom Ali Qapu-a, šeik Lutfolahova džamija i bazaar. U večernjim časovima odlazak na vidikovac Soffeh. Povratak u hotel. Noćenje.
Iran Square Isfahan Naghshe Jahan
8-9.DAN Isfahan | Teheran | Istanbul | Beograd

Doručak. Slobodno vreme za individualno razgledanje jednog od najlepših gradova Irana. U popodnevnim časovima, polazak za Teheran i direktna vožnja na aerodrom. Noćni let za Istanbul u 03:00h. Sletanje u Istanbul predviđeno u 04:55h. Nastavak putovanja letom za Beograd u 07:40h. Sletanje na aerodrom u Beogradu u 08:20h.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1195€
u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Societe Generale banke
RANI BUKING -70€
Rok za prijavu: 10.10.2017. Program je rađen na bazi od minimum 15 putnika

Napomena: CENA JE ISTAKNUTA U EVRIMA I RAĐENA JE PREMA ODNOSU 1 USD = 0.89 EUR. UKOLIKO DOĐE DO PROMENE KURSA DOLARA PREMA EVRU, AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMENE CENE ARANŽMANA ZA ODGOVARAJUĆI IZNOS.

Aranžman obuhvata:
– Avio prevoz Beograd-Istanbul-Teheran-Istanbul-Beograd
– lokalni let Teheran – Širaz
– transferi i obilasci prema programu
– 6 noćenja sa doručkom u standardnim dvokrevetnim sobama hotelima sa 4* lokalne kategorizacije
– ulaznice za kult.-istorijske spomenike prema programu
– troškovi organizacije i vođstvo puta


Aranžman ne obuhvata:
– doplata za 1/1 sobu 295€ (na upit)
– avionske, aerodromske i administrativne takse cca 115€
– lokalne aerodromske takse (plaćaju se direktno u lokalnoj valuti)
– obavezno međunarodno putno osiguranje
– viza i troškovi pribavljanja vize (cca 8500,00)
– fakultativni program
– individualne troškove


Rok za prijavu: 10.10.2017. Program je rađen na bazi od minimum 15 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, ne manje od 10, putovanje se realizuje uz doplatu od 115€.

PRILIKOM UPLATE REZERVACIJE PUTNICI SU U OBAVEZI DA DOSTAVE KOPIJU PRVE STRANE VAŽEĆEG PASOŠA. U SUPROTNOM, AGENCIJA NE SNOSI ODGOVORNOST AKO SE AVIO-KARTE ODŠTAMPAJU SA POGREŠNIM IMENIMA, DOK PUTNICI SNOSE TROŠKOVE ŠTAMPANJA NOVIH KARATA.
Napomene:
Za žene su obavezne marame na glavama tokom celog dana, kao i duže suknje ili tunike sa dugim rukavima; za muškarce nisu dozvoljene kratke pantalone, a strogo je zabranjeno unošenje i konzumiranje alkohola.

PUTNICI KOJI U PASOŠU IMAJU IZRAELSKI PEČAT, NE MOGU UĆI U IRAN.
Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu). Organizator putovanja može povećati ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga. Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu.

Napomena: CENA JE ISTAKNUTA U EVRIMA I RAĐENA JE PREMA ODNOSU 1 USD = 0.88 EUR. UKOLIKO DOĐE DO PROMENE KURSA DOLARA PREMA EVRU, AGENCIJA ZADRŽAVA PRAVO PROMENE CENE ARANŽMANA ZA ODGOVARAJUĆI IZNOS.
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com