Verdi veče
24.08 - 27.08.2018 - 3 noćenja

verona arena
1. dan: Beograd – Verona
Sastanak putnika u Admirala Geprata ispod Vaznesenjske crkve u 06.00h. Polazak autobusa u 06.30h (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Vožnja preko Srbije, Hrvatske, Slovenije i Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i graničnih formalnosti. Dolazak u Veronu u večernjim satima. Smeštaj u hotel. Fakultativni odlazak autobusom na operu „Seviljski berberin“. Noćenje.
2. dan: Verona
Doručak. Nakon doručka razgledanje centralnog dela grada pešice: Trg Bra, Via Macini, Palata Barbieri, trgovi Erbe i Sinjori, Julijina kuća, Arena… Slobodno vreme. U večernjim satima fakultativni odlazak autobusom do Arene na operu „Karmen“. Noćenje.
arena di verona
3. dan: Verona - Jezero Garda (Desenzano I Sirmione) – Verona
Doručak. Nakon doručka slobodno vreme u Veroni ili fakultativni izlet na jezero Garda, najveće jezero u Italiji, poznato po šarmantnim mestima na obali, srednjevekovnim dvorcima i letnjikovcima, vrtovima koji su bili fascinacija za Getea i Bajrona, a danas za brojne turiste. Obilazak mesta Desenzano di Garda, koje se nalazi na južnoj obali jezera. Još od davnina Desenzano dominira svojom lepotom i tako privlači evropsku elitu. Odlazak u Sirmione.
Pešačko razgledanje Desenzana: Trg Malvezzi, tvrđava, katedrala koja gordo čuva jedno od najlepših dela Giambattista Tiepola, ital.slikara i grafičara kasnog baroka i rokokoa, rimska vila…Sa srednjovekovnog zamka se pruža najlepši pogled na jezero.  Nastavak puta ka Sirmioneu, najživopisnijem mestu na Gardi. Smešten na uzanom rtu Sirmiu privlačio je slavne ljude još u  antičko doba. Šetnja gradom: vila slavnog pesnikaKatula, zamak Skaliđerijevih, crkva Santa Maria Maggiore, vilaMarije Callas… Slobodno vreme za uživanje i šetnju pored jezera. Povratak u Veronu. U večernjim satima fakultativni odlazak autobusom do Arene na ‘’Verdi veče’’. Noćenje.
verona veneto italy  giulietta  Garda Lake 
4. dan: Verona – Beograd
Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela i polazak za Beograd. Vožnja preko Italije, Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim satima. Kraj putovanja.
 
Termin putovanja Cena aranžmana First minute cena
24 – 27.08.2018. 219€ 189€
Aranžman obuhvata:
- prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) na navedenoj relaciji
- smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* na bazi 3 noćenja sa doručkom, doručak – kontinentalni (samoposluživanje)
- razgledanje gradova prema programu
- vodič tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.
 
Aranžman ne obuhvata:
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- doplata za jednokrevetnu sobu – na upit
- individualne troškove
- fakultativne izlete, ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu
 
Fakultativni izleti:
- jezero Garda – 25€
- ulaznice za operu: sektor C, D, E i F – 35€ po osobi.
NAPOMENA: sektori D, C, E i F se nalaze na vrhu Arene (kameno stepenište – nenumerisano). Postoji mogućnost rezervacije numerisanih mesta, bočno ili centralno pozicioniranih, cene se kreću od 90 – 210€. Agencija rezerviše ulaznice za operske predstave za putnike prijavljene do 15.07.2018. godine. Posle tog roka ulaznice se mogu tražiti na upit. Prilikom uplate aranžmana potrebno je rezervisati i ulaznice za operske predstave po želji.
 
Smeštaj naših gostiju je u hotelu B&B Verona http://www.hotel-bb.com/en/hotels/verona.htm Hotel je udaljen oko 5 km od istorijskog centra Verone, nalazi se u neposrednoj blizini stanice gradskog prevoza kojim se do Arene stiže za oko 10 minuta. Hotel poseduje restoran, snek bar, wifi internet. Sve sobe poseduju TV, kupatilo, klima uređaj. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak – kontinentalni švedski sto).
 
Mogući načini plaćanja:
1) 30% prilikom rezervacije, a ostatak 10 dana pre putovanja;
2) Čekovima građana
3) 30% prilikom rezeracije, a ostatak na rate putem kredita poslovnih banaka;
4) platnim karticama (Dina, Master, Maestro, Visa);
 
Raspored razgledanja se može menjati u zavisnosti od rasporeda rada muzeja, slobodnih termina po lokalitetima i vremenskih uslova. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (gužva na granici, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog lokaliteta predviđenog za obilazak, promene u viznom režimu). Organizator putovanja može povećati ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela, tarifama prevoznika, poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga. PROGRAM RADJEN NA BAZI 45 PUTNIKA Agencija zadržava pravo otkaza aranžmana u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika najkasnije do 5 dana pred polazak na putovanje. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja.


PROGRAM VERDI VEČE: 

La Forza del destino (Sinfonia)
Choreography Gheorghe Iancu
with the Corps de Ballet of the Arena di Verona
Rigoletto (II Act)
Rigoletto Luca Salsi
Il Duca di Mantova Rame Lahaj
Gilda Lisette Oropesa
Marullo Biagio Pizzuti
Matteo
Borsa Carlo Bosi
Il Conte di Ceprano
Romano Dal Zovo
Il Conte di Monterone
Nicolò Ceriani
Usciere di corte
Enrico Marchesini
Il Trovatore (III Act)
Manrico Francesco Meli
Leonora Serena Gamberoni
Azucena Violeta Urmana
Il Conte di Luna Simone Piazzola
Ferrando Romano Dal Zovo
Ruiz Carlo Bosi
La Traviata (III Act)
Violetta Valéry Maria Mudryak
Alfredo Germont Luciano Ganci
Giorgio Germont Simone Piazzola
Annina Martina Gresia
Il Dottor Grenvil Romano Dal Zovo
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com