Lokacija: Hotel se nalazi na peščanoj plaži, 2 km od starog dela grada Hurgade - El Dahar, 9 km od centra Sakale i 10 km od aerodroma u Hurgadi. Sadrzaj: Glavni restoran, a la carte italijanski restoran, tri bara, tri bazena, spa centar, sauna, fitnes, sauna, đakuzi, tursko kupatilo, masaža, kozmetički salon, fudbal, odbojka, bilijar, stoni tenis, skvoš, animacija, sportovi na vodi, centar za ronjenje, disko, internet, sefovi na recepciji, servis za pranje rublja, menjačnica, prodavnice, lekar. Bazen za decu, mini klub, animacija Sobe: Hotel ima 293 soba ,standardne sobe imaju klima uređaj, kupatilo, SAT TV, telefon, frižider, sef, fen i balkon.Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, ručak, večera, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: BEOGRAD - HURGADA: Sastanak putnika na aerodromu dva sata pre leta. Direktan carter let. Obrok u avionu. Tansfer do izabranog hotela. Noćenje.
2. - 10. Ili 11. dan: HURGADA: Boravak u izabranom hotelu prema izabranoj usluzi. Slobodno vreme. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta na licu mesta. Noćenja.
11 ili 12. dan: HURGADA: Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na aerodrom.Transfer do aerodroma. Let za Beograd avio kompanijom Air Serbia. Obrok u avionu.
NAPOMENA ZA PUTNIKE KOJI ŽELE DA PUTUJU U SASTAVU: JEDNA ODRASLA OSOBA I JEDNO DETE : U MNOGIM HOTELIMA DOZVOLJAVAJU BESPLATAN BORAVAK DETETU U PRATNJI JEDNE ODRASLE OSOBE AKO UPLATI CENU ZA JEDNOKREVETNU SOBU (TADA DETE PLAĆA SAMO CENU AVIO KARTE). Za takve upite obratite se agenciji. POSTOJI MOGUĆNOST DUŽEG PERIODA BORAVKA OSIM NAVEDENIH DATUMA. UPIT PROSLEDITI AGENCIJI .
CENA PUTOVANJA UKLJUČUJE: avionski prevoz avio kompanijom Air Serbia na relaciji Beograd - Hurgada - Beograd, transferi aerodrom - hotel - aerodrom, rezervisane i potvrđene usluge u izabranom hotelu i organizaciju putovanja i usluge predstavnika.
CENA PUTOVANJA NE UKLJUČUJE: sve avio takse ( ocekivana cena je oko 65eura, tacan iznos ce biti naknadno objavljen), deca do 2 godine plaćaju samo egipatsku taksu 25€ (nemaju sedište u avionu), troskovi rezervacije 15 eur po osobi, zdravstveno putno osiguranje, egipatska viza (25$ po pasošu) plaća se na aerodromu po sletanju u Hurgadu, individualni troškovi putnika.
OPŠTE INFORMACIJE:
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili Din-arima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
USLOVI PLAĆANJA
1. UPLATA DO POLASKA- Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana , a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska.
Uplate aranžmana po cenama ranog bukinga : podležu posebnom načinu plaćanja koji je određen za svaki hotel posebno. Ne pridržavanje uslova plaćanja ili kašnjenje prilikom uplate podrazumeva gubljenje prava na korišćenje popusta za rani buking.
Uplate za aranžmane po cenama ranog bukinga ne mogu biti sa odloženim plaćanjem.
2. TURISTIČKIM KREDITOM
3.UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA- Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije , ostatak uplate čekovima građana na više mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10,20 i 30-og u mesecu. Poslednji datum dospeća čekova je 30.10.2015.
4.PLATNIM KARTICAMA-Sa kojima agencija ima skopljen Ugovor ( Visa,Visa Electron, Maestro, Master, Dina i American Express).
5.PLAĆANJE NA RATE-Bez kamate , kreditnim karticama Komercijalne I Intesa banke ( do 6 rata). Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.
6.ADMINISTRATIVNIM ZABRANAMA - na više mesečnih rata zaključno sa 30.11.2015.godine.
OSIGURANJE: Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama GENERALI osiguranja. Ovim osiguranjem putnik , odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije repatrijacije.U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde , putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa.
VIZE: Putnici koji imaju stari pasoš (plavi) u obavezi su da individualno apliciraju za vizu zemlje u koju putuju. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju , kao i zemalja kroz koje prolaze.
PREVOZ AVIONOM: Putnici su dužni da se dodatno informišu dva dana pred polazak o vremenu poletanja aviona. Prema međunarodnim standardima u slučejevima kašnjenja letova , avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.
ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE ROK JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
PRTLJAG: Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimim 20 kg prtljaga. U slučaju većeg broja prtljaga , organizator putovanja ne snosi rizik da avio kompanija naplati dodatni višak prtljaga. U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice , manikir setovi i drugi oštri predmeti , bilo kakve tečnosti , gelovi , sprejevi i pene.
IZGUBLJENI I ZAKASNELI PRTLJAG: Ukoliko Vam je prtljag izgubljen ili oštećen , po dolasku na aerodrom obavestite agenta avio-kompanije I predstavnika agencije agencija ( na aerodromu), koji će vam pomoći da popunite potrebne formulare. Za obeštećenje u slučaju oštećenja ili potpunog gubitka prtljaga , nadležan je avio prevoznik uz asistenciju agencije.
TRANSFERI OD/DO AERODROMA: po dolasku na aerodrom, na određenoj destinaciji sačekaće Vas predstavnik agencije agencija, koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu. Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena. Vratite ključve ( od sobe, sefa) , proverite sva putna dokumenta i platite račune.
CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe:
dete do 2 god starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu.
dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta.
dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa , osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.
NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman, obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu za eventualni obrok koji ne mogu da iskoriste u slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, ali se isti može zameniti lanč paketom. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.
HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu , obavezan je da izvrsi najavu recepciji hotela kao I da sam plati ovu dodatnu uslugu
NAPOMENA: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti , zašta organizator n snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola ( samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.
ALL INCLUSIVE- SVE UKLJUČENO Molimo Vas da se o detaljnom konceptu all inclusive usluge izabranog hotela raspitate u agenciji.
POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na proctor u Vašoj sobi.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     


0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com