Komforan hotel, nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži,ali s obzirom na veličinu hotela, pojedini delovi su razičito udaljeni od plaže. Lociran je na 14km južno od aerodroma i 30km od Hurgade, ka Safagi.
Hotel ima više restorana, Lotus - glavni restoran sa pogledom na bazene, Al Dente - italijanski restoran, Marhaba - egipatski restoran, restoran na plaži nudi morske plodove, pet barova, diskoteku, shopping centar, 7 otvorenih bazena,tri se zimi greju, bazen i igralište za decu na plaži, klub za decu, suncobrani, peškiri i ležaljke na plaži – besplatno, diving centar, sportove na vodi, salu za bilijar, mini golf, 4 teniska i 2 squash terena, fitness, sauna, SPA, jacuzzi, parno kupatilo, salon lepote, animaciju.
Ima 912 soba, sve imaju terasu ili balkon sa pogledom na more ili balkon, klimu, mini bar/frižider, telefon, SAT TV, kupatillo, fen za kosu. Postoje sobe za nepušače.
Usluga je All Inclusive (sve uključeno) po pravilima hotela, na bazi švedskog stola (samoposluživanje).

tip sobe usluga 15.06 26.06 06.07 17.07 27.07 07.08 17.08 28.08 07.09 18.09
broj nocenja 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9
1/2 std AI 397 409 429 409 429 409 429 409 429 409
1/1 soba 503 524 557 524 557 524 557 524 557 524
dodatni krevet 375 390 408 390 408 390 408 390 408 390
1. dete (0-2) U pratnji dve odrasle osobe besplatno
1. dete (2-14) 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200
2. dete (0-2) U pratnji dve odrasle osobe besplatno
2. dete (2-7) 200 200 200 200 200 200 200 200 200 200
2. dete (7-14) 306 318 328 318 328 318 328 318 328 318
PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: BEOGRAD - HURGADA: Sastanak putnika na aerodromu dva sata pre leta. Predvidjeno poletenja aviona za Hurgadu letom SM 388 BEG/HRG u 06.30 sati. Obrok u avionu. Predvidjeno sletanje u Hurgadu u 10:00 sati (lokalno vreme). Tansfer do izabranog hotela.
2.-9. Ili 10. dan: HURGADA: Boravak u izabranom hotelu prema izabranoj usluzi. Slobodno vreme. Mogucnost organizovanja fakultativnih izleta na licu mesta. Nocenja.
10. Ili 11..dan: HURGADA: Napuštanje hotela u navedeno vreme u odnosu na informaciju predstavnika i prema hotelskim pravilima. Slobodno vreme do polaska na aerodrom.Transfer do aerodroma u kasnim vecernjim satima.
11. Ili 12. dan: HURGADA - BEOGRAD: Predvidjeno poletanje ( po lokalnom vremenu ) za Beograd letom SM 387 je u 02:00 sata (lokalno vreme). Obrok u avionu. Sletanje u Beograd oko 05:30 sati. Kraj programa.
NAPOMENA ZA PUTNIKE KOJI ŽELE DA PUTUJU U SASTAVU: JEDNA ODRASLA OSOBA I JEDNO DETE : U MNOGIM HOTELIMA DOZVOLJAVAJU BESPLATAN BORAVAK DETETU U PRATNJI JEDNE ODRASLE OSOBE AKO UPLATI CENU ZA JEDNOKREVETNU SOBU (TADA DETE PLA?A SAMO CENU AVIO KARTE). Za takve upite obratite se agenciji.
CENA PUTOVANJA UKLJUCUJE: avionski prevoz avio kompanijom Air Cairo na relaciji Beograd - Hurgada - Beograd, transferi aerodrom - hotel - aerodrom, rezervisane i potvrdjene usluge u izabranom hotelu i organizaciju putovanja i usluge predstavnika
CENA PUTOVANJA NE UKLJUCUJE: sve avio takse koje trenutno iznose 40 eura, YQ taksa trenutno iznosi 25 eura, i ukoliko dodje do promene, zbog poskupljenja goriva,novi iznos ce biti naknadno objavljen do polaska na put, u navedenim hotelima deca do 2 godine placaju 50 eura (egipatsku taksu ) (nemaju sedište u avionu), zdravstveno putno osiguranje, egipatska viza (25$ po pasošu) placa se na aerodromu po sletanju u Hurgadu, individualni troškovi putnika.
Dinarski deo aranžmana (plaćaju odrasli i deca) u iznosu od 2.000,00 rsd
Povratni transfer do i od aerodroma "Nikola Tesla" sa osam punktova, i to:  
Lion; Đeram pijaca; Vukov spomenik; Skupština grada Beograda; Brankov most, Ušće; Parking kod "Kombank Arene"; Autoput - pumpa "Zmaj"

Napomena: Putnici koji žele transfer moraju obavezno da se prijave u agenciji najkasnije 2 dana pre polaska, u suprotnom transfer neće biti moguć.    
Tačna vremena, kao i ostale detalje putnici mogu da dobiju u agenciji.
USLOVI I NAČINI PLAĆANJA
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili Din-arima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava
pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
1. UPLATA DO POLASKA - Prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. PLAĆANJE NA RATE - Bez kamate, kreditnim karticama Visa i Master Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata); VISA CLASSIC kreditna kartica Poštanske štedionice na 10 jednakih mesečnih rata uz odloženo plaćanje prve rate do 75 dana. Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
4. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA – Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji. Poslednji datum dospeća čekova je 30.10.2017.
5. PREKO RAČUNA - Uplata na račun agencije.
6. ADMINISTRATIVNOM ZABRANOM - Sa firmama sa kojima agencija ima ugovor na više mesečnih rata zaključno sa 30.11.2017.
7. TURISTIČKIM KREDITOM - Sa izdatim predračunom od strane agencije, klijent aplicira za kredit u banci.
Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).
OPŠTE INFORMACIJE
OSIGURANJE: Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza
aranžmana prema uslovima i tarifama osiguravajuće kuće.
Ovim osiguranjem putnik , odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije repatrijacije.
U slučaju nastanka osiguranog slučaja , u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima
zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće
kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.
POTVRDA REZERVACIJE HOTELA SE DOBIJA 48 SATI PO UPLATI AKONTACIJE. U slučaju ne dobijanja potvrde , putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa
uplaćenog avansa.
VIZE: Putnici koji imaju stari pasoš (plavi) u obavezi su da individualno apliciraju za vizu zemlje u koju putuju. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se
sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju , kao i zemalja kroz koje prolaze.
PREVOZ AVIONOM: Kompanija Air Cairo je prevoznik putnika za Hurgadu.
Na ovim letovima ne postoje klase sedišta , tako da nije moguće unapred rezervisati određeno sedište u avionu, već se to radi na aerodromu, prilikom čekiranja.
Prema međunarodnim standardima, u slučejevima kašnjenja letova , avio-kompanija preuzima brigu o putnicima.
ZA ARANŽMANE KOJI SU RAĐENI NA BAZI ČARTER LETA MINIMALAN BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU PROGRAMA JE 100 PUTNIKA PO LETU.
ZA SLUČAJ OTKAZIVANJA ILI PROMENE PROGRAMA PUTOVANJA OD STRANE AGENCIJE ROK JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
PRTLJAG: Kod putovanja avionom, putnik može da ponese maksimim 20 kg prtljaga. U slučaju većeg broja prtljaga , organizator putovanja ne snosi rizik da avio kompanija naplati dodatni višak prtljaga. U ručnom prtljagu nije dozvoljeno da se nose makazice , manikir setovi i drugi oštri predmeti , bilo kakve tečnosti , gelovi , sprejevi i pene.
IZGUBLJENI I ZAKASNELI PRTLJAG: Ukoliko Vam je prtljag izgubljen ili oštećen, po dolasku na aerodrom obavestite agenta avio-kompanije i predstavnika agencije (na aerodromu), koji će vam pomoći da popunite potrebne formulare. Za obeštećenje u slučaju oštećenja ili potpunog gubitka prtljaga , nadležan je avio prevoznik uz asistenciju agencije.
TRANSFERI OD/DO AERODROMA: po dolasku na aerodrom, na određenoj destinaciji sačekaće Vas predstavnik agencije, koji će Vas uputiti u autobus (mini bus, taxi) radi prevoza do rezervisanog hotela. Obaveza putnika je da vodi računa o svom prtljagu.
Vreme povratka iz hotela biće blagovremeno istaknuto u hotelu. Ukoliko ta informacija nije istaknuta, kontaktirajte predstavnika. Molimo Vas da budete na recepciji hotela 15 min pre zakazanog vremena. Vratite ključve ( od sobe, sefa) , proverite sva putna dokumenta i platite račune.
CENE ZA DECU: Važe samo uz dve punoplatežne osobe
dete do 2 god. Besplatno. Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu.
dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta.
dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa , osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.
NAPOMENA: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman , obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da
na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska.
U slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, isti možete zameniti lanč paketom.
Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela.
Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.
HOTELSKI SMEŠTAJ: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu ,
obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
NAPOMENA: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti , zašta organizator n snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola ( samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.
ALL INCLUSIVE- SVE UKLJUČENO Molimo Vas da prilikom potpisivanja ugovora, preuzmete i all inclusive koncept za vaš hotel.
POMOĆNI KREVET: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vasoj sobi.
KLIMA UREĐAJ: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.
PUTNA DOKUMENTA: Avionske karte, vaučere, i ostala dokumenta aerodromski predstavnik agencije predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šaltru na aerodromu Beograd. Po preuzimanju karata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu.
Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja ( saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz OPŠTIH USLOVA PUTOVANJA- kao da su odustali na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
PREDSTAVNIK AGENCIJE- je obavezan da dočeka i isprati putnike i obalizi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacija
mogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći ( usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo).
U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana
boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije ( krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,....) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator
putovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.
FAKULTATIVNI IZLETI- su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora
putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.
Molimo putnike da pažljio pročitaju PROGRAM PUTOVANJA, INFORMACIJE, OPŠTE USLOVE PUTOVANJA jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za
obe ugovorne strane.


OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA SU SASTAVNI DEO OVOG PROGRAMA, Licenca OTP br. 416 od 25.02.2010. god
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com