Ovaj raskošni hotel se nalazi na samoj plaži Crvenog mora, 20km severno od aerodroma u Hurgadi, udaljen od centra 15km.Hotel je otvoren marta 2008.godine.
Usluga u hotelu je na bazi all inclusiva.


Raspolaže sa 482 standardne sobe i 4 porodične sobe, kao i sobama namenjenim ne pušačima.Sve standarden sobe poseduju francuski ležaj, ili dva zasebna ležaja, kupatilo sa kadom/tuš kabinom, sa balkonom ili terasom.Od drugih sadržaja sobe poseduju i:klima uređaj,satelitski TV,telefon, fen,sef, mini bar.Porodične sobe su iste kao standardne što se opreme tiče, s tim da su nešto veće kvadrature i imaju dnevnu sobu.
U glavnom restoranu “Les Palmiers”kao i u dva a la carte restorana možete uživati u raznovrsnoj, ukusno spremljenoj hrani.Hotel poseduje i bar gde se dodatno možete opustiti, kao i tri bazena od kojih se jedan zagreva u hladnijim periodima.
Za najmlađe, postoji “Bambi”dečji klub sa igralištem i dečijim bazenom.Šest dana u nedelji profesionalno osoblje vodi računa o najlađim gostima i čini im odmor nezaboravnim.


Hotel poseduje i konfernecijsku salu, koja je potpuno opremljena.
Što se tiče onih koji ne bi želeli da svoj odmor provedu samo odmarajući, već aktivno, na raspolaganju su sledeći sportovi: aerobik, tenis, bilijard,odbojka na pesku, fudbal, pikado, stoni tenis, teren za golf.


Dodatno se naplaćuje hemijsko čišćenje,kozmetički salon, butici koji se nalaze u sklopu hotela,zlatara,internet kafe.
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com