AKTUELNO

Wellnes&Spa
Wellnes&Spa
Wellnes&Spa
Francuska
Francuska
Gradovi Evrope
Slovenija
Slovenija
Gradovi Evrope
Rumunija
Rumunija
Poklonicka putovanja
Tajland
Tajland
Daleke destinacija
Albanija
Albanija
Gradovi Evrope
NOVOGODIŠNJA BAJKA U ALZASU
29.12.2017. - 03.01.2018.
Minhen – Baden Baden – Strazbur – Frajburg – Kolmar
alzas srce
1.dan Beograd - Nemačka
Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga u bloku 42 (preko puta buvlajka). Vožnja preko Novog Sada, kroz Mađarsku, Austriju I Nemačku uz kraće pauze radi osveženja.
2.dan Minhen
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima I odmah krećemo sa upoznavanjem grada. Minhen je moderni, kosmopolitski grad sa dušom i dugom tradicijom, šarmantan koliko i opušten, živahan, ali i uspavan. Sa sigurnošću se može reći da je jedan od najlepših trgova u Nemačkoj Marienplac, centar Minhena sa Starom i Novom gradskom većnicom. Pivnica Hofbrojhaus i Frauenkirhe, simbol su grada. Šetnja po pijaci Viktualienmarkt je praznik za čula. Stanovnici Minhena su ponosni i na svoje muzeje, od kojih neki spadaju u najrenomiranije u svetu: Nemački muzej, najveći muzej tehnike i prirodnih nauka na svetu, Stara i Nova Pinakoteka, Pinakoteka moderne, Lenbahova kuća… Minhenska palata (Residenz) podignuta u 14. veku bila je palata bavarskih kraljeva od 1508. do 1918. godine. Ova najveća gradska palata u Nemačkoj sa čuvenom kraljevom riznicom nalazi se u centru grada i otvorena za sve zainteresovane koji žele uživati u bivšoj kraljevskoj kolekciji i ubraja se među najznačajnije muzeje enterijera u Evropi. Činjenica da se u umetničkom prostoru Minhena ne sreće samo visoka umetnost, već i ljupke, malene krčme, ugodni kafei i lepe prodavnice, govori u prilog životnom stilu stanovnika Minhena - njihovoj želji da povežu lepo sa dobrim. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme.
Adorable Aerial View Of The Neues Rathaus And Marienplatz At Night  baden  casino baden baden germany 
3.dan Minhen– Baden Baden - Strazbur
Posle doručka, napuštamo hotel I nastavljamo put do otmenog Baden Badena, jedne od najpoznatijih banja u Evropi a takođe i poznatog evropskog kazina (uz mogućnost posete njegovih veličanstvenoh sala)! Očuvano tradicionalno gradsko jezgro i negovanje običaja Švarcvalda prisutni su na svakom koraku. Nakon razgledanja grada sa vodičem, nastavak puta ka šarmantnoj francuskoj regiji Alzas, I njegovoj prestonici Strazburu, koji u ovo doba godine umesto u političkom, živi u svečanom duhu, te je prema tome domaćin najviše okićene jelke u Evropi! Strazbur turiste očarava centrom grada koji je zbog bogatog arhitektonskog nasleđa proglašen svetskom baštinom Uneska. Smeštaj u hotel i kraći odmor radi osveženja. Fakultativno razgledanje grada, što uključuje vožnju brodićem kanalom kroz četvrt MalaFrancuska u trajanju od 70min i ulaznice za katedralu sa astronomskim satom. Zatim slobodno vreme za uživanje u magičnom duhu grada. Povratak u hotel i priprema za svečani ispraćaj stare 2017. godine! Po izboru: doček u hotelu (fakultativna doplata ) ILI za ljubitelje ispraćaja stare godine na otvorenom - organizovani prevoz autobusom do Strasbura (uključeno u cenu )!
Strasbourg Christmas Market  Colmar Weihnachtsmarkt03  Strasbourg Christmas 40614676 
4.dan Strazbur – Frajburg – Kolmar
Posle doručka u hotelu, krećemo na idiličan fakultativni izlet gde ćemo najpre posetiti Frajburg, najjužnije mesto Nemačke za koje kažu da ima najveći broj sunčanih dana u godini. Pored dobro raspoloženih ljudi, Frajburg ima da ponudi još mnogo toga: jedno od najlepših starih gradskih jezgara, ispresecano tipičnim, malim kanalima pored pešačkih staza. Bogatu kulturu i istoriju, brojne kafiće i prijatne gostionice, regionalnu kuhinju i predivnu okolinu. I atmosferu, koja je malo opuštenija i rasterećenija - jednom rečju: južnija. Zbog strateške pozicije na tromeđi Nemačke, Francuske i Švajcarske gradom vlada izuzetno topla kosmopolitska atmosfera. Obilazak gradskih znamenitosti – katedrala Münster, stara gradska kuća i trgovačka kuća – gradska vrata... nakon Frajburga put nastavljamo prema Kolmaru – klasičnom francuskom šarmera koji će Vas oboriti s nogu svojim bajkovitim izgledom! Razgledanje grada s vodičem, a potom slobodno vreme za uživanje u magičnoj igri svetla božićno okićrnog grada, kao i bogatoj gastronomskoj ponudi ovog romantičnog alzaškog garad. Ne zaboravite kupovinu originalnih lokalnih suvenira! Povratak u Strazbur. Slbofno vreme. Predlažemo fakultativno večeru u nekom tradicionalnom alzaškom restoranu. Noćenje.
5.dan Strazbur - Srbija
Posle doručka, napuštamo hotel i krećemo u pravcu Srbije. Dolazak u Srbiju u kasnim ponoćnim satima.
Termin putovanj CENA ARANŽMANA SPECIJALNA PONUDA
29.12.2017. – 03.01.2018. 245€ 215€

Aranžman obuhvata:
·  Vožnja autobusima visoke turističke klase prema programu
·  Jedno noćenje sa doručkom (švedski sto) u hotelu 3* u Augsburgu
·  Dva noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu 3* u Strazburu
·  Kompletnu organizaciju I vođstvo puta u pratnji stručnog vodiča
Aranžman ne obuhvata:
·  Obavezno putno zdravstveno osiguranje cca 1 eur/dan
·  Doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit)
·  Fakultatuvne izlete I ulaznice za muzeje, galerije…
·  Individualne troškove putnika
Fakultativni izleti:
Strazbur – 30€, uključuje vožnja brodićem kanalima Strazbura, 70min + ulaznice za katedralu Notr Dam sa Astronomskim satom
Doček Nove 2017. u hotelu – na upit
Frajburg I Kolmar – 30€
Večera u tradicionalnom alzaškom restoranu - 25€
NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuju uz korigovanje cene.
Način i uslovi plaćanja:
Popust za decu od 2-12 godina 25%.
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja
-  prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 40%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
-  Platnim karticama poslovne banke agencije Visa, Master, American Express na odloženo plaćanje do 6 meseci
-  Čekovima građana

Hotel u Strazburu:
KYRIAD STRASBOURG NORD PALAIS DES CONGRÈS 3* http://www.kyriad-strasbourg-nord-palais-des-congres.fr/en 

Napomene:
Kalkulacija je rađena na bazi 40 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
hoteli grcka 240x240
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com