AKTUELNO

Fifa World Cup 2018
Fifa World Cup 2018
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018
NOVOGODIŠNJA BAJKA U ALZASU
29.12.2017. - 03.01.2018.
Minhen – Baden Baden – Strazbur – Frajburg – Kolmar
alzas srce
1.dan Beograd - Nemačka
Polazak autobusa iz Beograda sa parkinga u bloku 42 (preko puta buvlajka). Vožnja preko Novog Sada, kroz Mađarsku, Austriju I Nemačku uz kraće pauze radi osveženja.
2.dan Minhen
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima I odmah krećemo sa upoznavanjem grada. Minhen je moderni, kosmopolitski grad sa dušom i dugom tradicijom, šarmantan koliko i opušten, živahan, ali i uspavan. Sa sigurnošću se može reći da je jedan od najlepših trgova u Nemačkoj Marienplac, centar Minhena sa Starom i Novom gradskom većnicom. Pivnica Hofbrojhaus i Frauenkirhe, simbol su grada. Šetnja po pijaci Viktualienmarkt je praznik za čula. Stanovnici Minhena su ponosni i na svoje muzeje, od kojih neki spadaju u najrenomiranije u svetu: Nemački muzej, najveći muzej tehnike i prirodnih nauka na svetu, Stara i Nova Pinakoteka, Pinakoteka moderne, Lenbahova kuća… Minhenska palata (Residenz) podignuta u 14. veku bila je palata bavarskih kraljeva od 1508. do 1918. godine. Ova najveća gradska palata u Nemačkoj sa čuvenom kraljevom riznicom nalazi se u centru grada i otvorena za sve zainteresovane koji žele uživati u bivšoj kraljevskoj kolekciji i ubraja se među najznačajnije muzeje enterijera u Evropi. Činjenica da se u umetničkom prostoru Minhena ne sreće samo visoka umetnost, već i ljupke, malene krčme, ugodni kafei i lepe prodavnice, govori u prilog životnom stilu stanovnika Minhena - njihovoj želji da povežu lepo sa dobrim. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme.
Adorable Aerial View Of The Neues Rathaus And Marienplatz At Night  baden  casino baden baden germany 
3.dan Minhen– Baden Baden - Strazbur
Posle doručka, napuštamo hotel I nastavljamo put do otmenog Baden Badena, jedne od najpoznatijih banja u Evropi a takođe i poznatog evropskog kazina (uz mogućnost posete njegovih veličanstvenoh sala)! Očuvano tradicionalno gradsko jezgro i negovanje običaja Švarcvalda prisutni su na svakom koraku. Nakon razgledanja grada sa vodičem, nastavak puta ka šarmantnoj francuskoj regiji Alzas, I njegovoj prestonici Strazburu, koji u ovo doba godine umesto u političkom, živi u svečanom duhu, te je prema tome domaćin najviše okićene jelke u Evropi! Strazbur turiste očarava centrom grada koji je zbog bogatog arhitektonskog nasleđa proglašen svetskom baštinom Uneska. Smeštaj u hotel i kraći odmor radi osveženja. Fakultativno razgledanje grada, što uključuje vožnju brodićem kanalom kroz četvrt MalaFrancuska u trajanju od 70min i ulaznice za katedralu sa astronomskim satom. Zatim slobodno vreme za uživanje u magičnom duhu grada. Povratak u hotel i priprema za svečani ispraćaj stare 2017. godine! Po izboru: doček u hotelu (fakultativna doplata ) ILI za ljubitelje ispraćaja stare godine na otvorenom - organizovani prevoz autobusom do Strasbura (uključeno u cenu )!
Strasbourg Christmas Market  Colmar Weihnachtsmarkt03  Strasbourg Christmas 40614676 
4.dan Strazbur – Frajburg – Kolmar
Posle doručka u hotelu, krećemo na idiličan fakultativni izlet gde ćemo najpre posetiti Frajburg, najjužnije mesto Nemačke za koje kažu da ima najveći broj sunčanih dana u godini. Pored dobro raspoloženih ljudi, Frajburg ima da ponudi još mnogo toga: jedno od najlepših starih gradskih jezgara, ispresecano tipičnim, malim kanalima pored pešačkih staza. Bogatu kulturu i istoriju, brojne kafiće i prijatne gostionice, regionalnu kuhinju i predivnu okolinu. I atmosferu, koja je malo opuštenija i rasterećenija - jednom rečju: južnija. Zbog strateške pozicije na tromeđi Nemačke, Francuske i Švajcarske gradom vlada izuzetno topla kosmopolitska atmosfera. Obilazak gradskih znamenitosti – katedrala Münster, stara gradska kuća i trgovačka kuća – gradska vrata... nakon Frajburga put nastavljamo prema Kolmaru – klasičnom francuskom šarmera koji će Vas oboriti s nogu svojim bajkovitim izgledom! Razgledanje grada s vodičem, a potom slobodno vreme za uživanje u magičnoj igri svetla božićno okićrnog grada, kao i bogatoj gastronomskoj ponudi ovog romantičnog alzaškog garad. Ne zaboravite kupovinu originalnih lokalnih suvenira! Povratak u Strazbur. Slbofno vreme. Predlažemo fakultativno večeru u nekom tradicionalnom alzaškom restoranu. Noćenje.
5.dan Strazbur - Srbija
Posle doručka, napuštamo hotel i krećemo u pravcu Srbije. Dolazak u Srbiju u kasnim ponoćnim satima.
Termin putovanj CENA ARANŽMANA SPECIJALNA PONUDA
29.12.2017. – 03.01.2018. 245€ 215€

Aranžman obuhvata:
·  Vožnja autobusima visoke turističke klase prema programu
·  Jedno noćenje sa doručkom (švedski sto) u hotelu 3* u Augsburgu
·  Dva noćenja sa doručkom (švedski sto) u hotelu 3* u Strazburu
·  Kompletnu organizaciju I vođstvo puta u pratnji stručnog vodiča
Aranžman ne obuhvata:
·  Obavezno putno zdravstveno osiguranje cca 1 eur/dan
·  Doplatu za jednokrevetnu sobu (na upit)
·  Fakultatuvne izlete I ulaznice za muzeje, galerije…
·  Individualne troškove putnika
Fakultativni izleti:
Strazbur – 30€, uključuje vožnja brodićem kanalima Strazbura, 70min + ulaznice za katedralu Notr Dam sa Astronomskim satom
Doček Nove 2017. u hotelu – na upit
Frajburg I Kolmar – 30€
Večera u tradicionalnom alzaškom restoranu - 25€
NAPOMENA: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Prijavljivanje za izlete i posete je prilikom prijavljivanja za putovanje. Potrebno je najmanje 30 učesnika za realizaciju izleta. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet bi mogao da se realizuju uz korigovanje cene.
Način i uslovi plaćanja:
Popust za decu od 2-12 godina 25%.
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja
-  prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 40%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)
-  Platnim karticama poslovne banke agencije Visa, Master, American Express na odloženo plaćanje do 6 meseci
-  Čekovima građana

Hotel u Strazburu:
KYRIAD STRASBOURG NORD PALAIS DES CONGRÈS 3* http://www.kyriad-strasbourg-nord-palais-des-congres.fr/en 

Napomene:
Kalkulacija je rađena na bazi 40 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.
Pin It

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
2018 fifa world cup baner
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com