AKTUELNO

Albanija
Albanija
Gradovi Evrope
Rumunija
Rumunija
Poklonicka putovanja
Francuska
Francuska
Gradovi Evrope
Slovenija
Slovenija
Gradovi Evrope
Tajland
Tajland
Daleke destinacija
Wellnes&Spa
Wellnes&Spa
Wellnes&Spa
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. (služebni naziv: 2018 FIFA World Cup Russia™) će biti 21. Svetsko fudbalsko prvenstvo. FIFA je 2. decembra 2010. u Cirihu objavila da će se, po prvi put, u skladu sa politikom FIFA, Svetsko prvenstvo u fudbalu odigrati u istočnoj Evropi. Na prvenstvu će učestvovati 32 reprezentacije iz 5 konfederacija. Očekuje se da će finale biti održano na Stadionu Lužniki u Moskvi.
SVAJCARSKA
FIFA SVETSKO PRVENSTVO RUSIJA 2018
SRBIJA - ŠVAJCARSKA
DIREKTAN ČARTER LET
Kalinjingrad je osnovan u 13. veku (tačnije 1255 g.) od strane vitezova Tevtonskog reda kada je dobio ime Kӧnigsberg (u prevodu Kraljeva gora). Kroz svoju nestabilnu istoriju, ovaj grad je predstavljao dom mnogim umetnicima, filozofima, misliocima: Imanuel Kant je ceo svoj život proveo u ovom gradu podučavajući studente na lokalnom univerzitetu; poznati kompozitor Rihard Wagner, Ernest Teodor Hoffmann čuveni predstavnik nemačke romantičarske novelistike, samo su neki od najpoznatijih stanovnika Kӧnigsberga.
Danas ovaj grad ima oko 450.000 stanovnika, iako odvojen od ruske teritorije, predstsvlja vrlo važnu rusku luku. Zaštitni znak grada predstavlja rekonstruisana crkva-katedrala iz XIV veka, sa dve kapele: pravoslavnom i protestantskom i kao takva predstavlja simbol mira i pomirenja.
PROGRAM PUTOVANJA:
1. DAN 22.JUN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u 09:30h, Poletanje aviona je predvidjeno u 11:30h(let JU3660); Sletanje u Kaljingrad u 13:30h; transfer do stadiona „Kaliningrad stadion“ na kome od 20:00h počinje druga utakmice grupne faze(grupa E) takmičenja izmedju Srbije i Švajcarske. Nakon završetka utakmice transfer do aerodroma.
2. DAN 23.JUN
Poletanje aviona za Beograd je predvidjeno u 01:10h(let JU3661), planirano sletanje u Beograd je u 03:05h.
KRAJ PROGRAMA
CENA PUTOVANJA PO OSOBI IZNOSI 699 EUR
Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate
 
U cenu aranžmana je uračunato:

Povratnu avio kartu na čarter letu kompanije AirSerbia, aerodromske i ostale pripadajuće takse(cca 45 EUR), 1 hladan snack tokom leta, sve transfere prema programu i troškove organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Međunarodno zdravstveno osiguranje, otali individualni troškovi i nepomenute usluge. Ulaznicu za utakmicu obezbedjuje naš lokalni partner iz Rusije bez dodatne doplate.


 
VAŽNE NAPOMENE:
Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Neophodno je da pasoš važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Putno zdravstveno osiguranje je obavezno. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.
NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
NAPOMENE: Organizator putovanja zadržava pravo promene programa Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Program Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani rađen je na bazi 15 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
hoteli grcka 240x240
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com