AKTUELNO

Wellnes&Spa
Wellnes&Spa
Wellnes&Spa
Francuska
Francuska
Gradovi Evrope
Rumunija
Rumunija
Poklonicka putovanja
Tajland
Tajland
Daleke destinacija
Albanija
Albanija
Gradovi Evrope
Slovenija
Slovenija
Gradovi Evrope
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. (služebni naziv: 2018 FIFA World Cup Russia™) je 21. po redu Svetsko fudbalsko prvenstvo. FIFA je 2. decembra 2010. u Cirihu objavila da će se, po prvi put, u skladu sa politikom FIFA, Svetsko prvenstvo u fudbalu odigrati u Istočnoj Evropi. Na prvenstvu će učestvovati 32 reprezentacije iz 5 konfederacija. Finale će biti odigrano na stadionu Lužniki u Moskvi.
KOSTARIKA
Prisustvujte utakmici reprezentacije Srbije protiv Kostarike u takmičenju po grupama!
UTAKMICA SRBIJA – KOSTARIKA 17. jun 2018
6 Dana | 5 Noći - ”ekspres paket”
15-19.06.2018.
Program putovanja:
1. dan – 14.06.2018. Avio let na relaciji Beograd – Moskva (1 stop). Po dolasku na moskovski aerodrom domaćini će goste uputiti do vozila za transfer do železničke stanice i pomoći im da se smeste na odgovarajući voz. Noćna vožnja/noćenje u vozu do Samare.
2. dan – 15.06.2018. Dolazak u Samaru u prepodnevnim satima. Transfer od železničke stanice do odabranog/dodeljenog hotela i prijavljivanje u sobe. Slobodno vreme. Noćenje.
3. dan – 16.06.2018. Doručak*. Samostalni odlazak na stadion - gradski prevoz je besplatan uz FAN ID. Moguć je organizovani prevoz do i od stadiona, uz doplatu. Utakmica SRBIJA – KOSTARIKA igra se od 16:00 časova po lokalnom vremenu. NAPRED ORLOVI! Individualni povratak u hotel. Noćenje.
4. dan – 17.06.2018. Doručak*. Tura upoznavanja sa gradom uz vodiča na engleskom jeziku (u zavisnosti od veličine grupe, razgledanje će biti ili autobusom, ili transfer kolima do centra uz pešački obilazak sa vodičem). Slobodno vreme. Noćenje.
5. dan – 18.06.2018. Doručak*. Odjavljivanje iz hotela u Samari i transfer od hotela do železničke stanice. Noćna vožnja/noćenje u vozu do Moskve.
6. dan – 19.06.2018. Dolazak u Moskvu. Transfer od železničke stanice do aerodroma i ukrcavanje na let Moskva – Beograd. Dolazak u Beograd. Kraj programa.
Cena aranžmana po osobi:
Broj osoba 1 2 3-4 5-8
Sa ulaznicama Kategorije 1 (sedišta bočno u odnosu na teren): $ 1.849 $ 1.549 $ 1.499 $ 1.429
Sa ulaznicama Kategorije 2 (sedišta iza golova): $ 1.719 $ 1.429 $ 1.359 $ 1.299
Sa ulaznicama Kategorije 3 (sedišta u uglovima stadiona):           $ 1.619 $ 1.329 $ 1.259 $ 1.199
Cene su izražene u USD. Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate
Cene smeštaja po osobi u standardnoj ½ sobi u hotelu 3* na bazi 3 noćenja:
- bez obroka: od $209
- sa doručkom: od $235
Cena smeštaja po osobi u deluxe ½ sobi u hotelu 4* na bazi 3 noćenja sa doručkom:
- od $362
Cena smeštaja po osobi u king ½ sobi u hotelu 5* na bazi 3 noćenja sa doručkom:
- od $565
REZERVACIJA HOTELA JE OBAVEZNA U AGENCIJI UZ ARANŽMAN ZA SVETSKO PRVENSTVO U FUDBALU 2018! Napomena: Izbor hotela zavisi od dostupnosti u trenutku rezervacije. Cene date u tabeli mogu se razlikovati od krajnje cene i zavise od izbora hotela, dostupnosti, termina rezervacije i KONAČNE SU TEK PO POTVRDI OD STRANE PARTNERA U RUSIJI!
NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA: U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Organizator ne može uticati na spratnost smeštaja i poziciju sobe. Raspodela soba se vrši na recepciji hotela. Organizator će proslediti želje i zahteve putnika hotelu ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Agencija zadržava pravo zamene navedenih hotela sličnim hotelima, iste kategorije.
Hoteli sa kojima sarađujemo:
3*: Hotel Green Line Samara, Hotel Almira, Aviaotel, Meridian, Matreshka Hotel, Rossiya.
4*: Renaissance Samara
5*: 7 Avenue
Aranžman obuhvata:
– Međunarodni let Beograd – Moskva – Beograd (1 stop, ekonomska klasa)*,
– Uslugu dočeka na moskovskom aerodromu,
– Ulaznice za utakmicu Srbija – Kostarika na bazi odabrane kategorije,
– Dokumentaciju koja je potrebna za utakmice (registracija i autorizacija ulaznica + FAN ID ),
– Transfer od aerodroma do železničke stanice u Moskvi,
– Povratnu karta za voz na relaciji Moskva – Samara, 2. klasa (moguće je rezervisati karte za 1. klasu, uz doplatu). U 2. klasi u pitanju su vagoni-spavaonice, sa posebnim ležajem za svakog putnika. U 1. klasi se podrazumevaju kabine sa 4-6 ležaja,
– Transfer od železničke stanice do odabranog/dodeljenog hotela u Samari,
– Turu upoznavanja sa gradom (na engleskom jeziku),
– Transfer od hotela do železničke stanice,
– Transfer od železničke stanice do aerodroma,
Aranžman ne obuhvata:
– Međunarodno zdravstveno osiguranje,
– Smeštaj na bazi 3 noćenja u odabranom/dodeljenom hotelu u Samari, u okviru odabrane usluge u ½ sobama (najam ili noćenje sa doručkom). Uplata smeštaja je obavezna uz kupovinu aranžmana, a priložene cene su orijentacione,
– Doplata za 1/1 – isključivo na uput,
– Karte za 1. klasu prilikom vožnje vozom $ 80 doplata za povratnu kartu,
– Transfer od hotela do stadiona i od stadiona do hotela – na upit,
– Individualne troškove putnika.
NAPOMENE U VEZI CENE ARANŽMANA:
S obzirom na veliko interesovanje za SP u Rusiji 2018, cena aranžmana može varirati u odnosu na navedenu u tabeli, u zavisnosti od cene avio karte. Konačna cena se utvrđuje posle uplate avansa, a pošto avio karta bude potvrđena od strane inopartnera. Uplata smeštaja uz aranžman je obavezna, a ime hotela i konačna cena smeštaja u kojem će putnici biti smešteni biće poznati nakon potvrde od strane inopartnera. Zbog velikog potraživanja i čestih promena, cene hotela su izražene orijentaciono i može doći do njihove promene.


NAPOMENE: Organizator putovanja zadržava pravo promene programa Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Program Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani rađen je na bazi 15 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
hoteli grcka 240x240
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com