AKTUELNO

Rumunija
Rumunija
Poklonicka putovanja
Tajland
Tajland
Daleke destinacija
Albanija
Albanija
Gradovi Evrope
Francuska
Francuska
Gradovi Evrope
Wellnes&Spa
Wellnes&Spa
Wellnes&Spa
Slovenija
Slovenija
Gradovi Evrope
Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. (služebni naziv: 2018 FIFA World Cup Russia™) će biti 21. Svetsko fudbalsko prvenstvo. FIFA je 2. decembra 2010. u Cirihu objavila da će se, po prvi put, u skladu sa politikom FIFA, Svetsko prvenstvo u fudbalu odigrati u istočnoj Evropi. Na prvenstvu će učestvovati 32 reprezentacije iz 5 konfederacija. Očekuje se da će finale biti održano na Stadionu Lužniki u Moskvi.
Srbija Brazil

FIFA SVETSKO PRVENSTVO RUSIJA 2018
SRBIJA - BRAZIL
DIREKTAN ČARTER LET

Moskva grad imperijalne istorije i arhitektonske raskoši na jedinstveni način dočarava spoj bogate kulture i tradicije najvećeg slovenskog naroda. Sankt Peterburg je druga priča. Slavni Dostojevski ovako ga je definisao: "Najapstraktniji i najosmišljeniji grad na svetu.”
Moskva je 1918. godine postala glavni grad Ruske Federacije.Od 1922. do 1991. bila je glavni grad SSSR. Sada je prestonica Rusije. Politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar, grad moderne kulture koji čuva svoje drevno nasleđe u jedinstvenim kupolama brojnih crkava i veličanstvenim zdanjima Kremlja. Crveni trg, Ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Boljšoj teatar, fascinantni metro. Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene lepote, životne snage i tradicionalnog gostoprimstva u kome se vešto prepliće istorija i tradicija, šarm i folklor, prošlo i ovovremensko. Izuzetan grad koji posetiocu daruje izuzetan doživljaj.


PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 27.JUN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ u 06:05h, Poletanje aviona je predvidjeno u 08:05h(let JU652); Sletanje u Moskvu u 11:45h; transfer do stadiona „Spartak“ na kome od 21:00h počinje treća utakmice grupne faze(grupa E) takmičenja izmedju Srbije i Brazila. Nakon završetka utakmice transfer do aerodroma.
2. DAN 28.JUN
Poletanje aviona za Beograd je predvidjeno u 03:55h(let JU3653), planirano sletanje u Beograd je u 06:00h.

CENA PUTOVANJA PO OSOBI IZNOSI 849 EUR - sa ulaznicom za utakmicu
Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu banke Intese na dan uplate

Za utakmicu u Moskvi protiv Brazila imamo i program koji uključuje noćenje .

Polazak je 26.06 u 04:00, dolazak u Moskvu u 07:30, transfer do hotela I slobodno vreme. 

27.06 na dan utakmice imamo organizovan razgled grada, nakon čega putnike vozimo na stadion, nakon utakmice transfer do aerodrome I poletanje za Beograd 28.06 u 03:00.

Cena ovog paketa je 1475 EUR - sa ulaznicom za utakmicu


U cenu aranžmana je uračunato:

Povratnu avio kartu na letu kompanije AirSerbia, aerodromske i ostale pripadajuće takse(cca 110 EUR), sve transfere prema programu i troškove organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:

Međunarodno zdravstveno osiguranje, ostali individualni troškovi i nepomenute usluge. Ulaznicu za utakmicu obezbedjuje naš lokalni partner iz Rusije bez dodatne doplate.


VAŽNE NAPOMENE:
Za maloletna lica koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja. Neophodno je da pasoš važi minimum 6 meseci od dana povratka sa putovanja. Putnici koji nisu državljani Republike Srbije su u obavezi da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.
Putno zdravstveno osiguranje je obavezno. Organizator putovanja ne može biti odgovoran u slučaju da putnik nema osiguiranje i to bude razlog da ga granične vlasti ne puste u zemlju ili zadrže na granici.

USLOVI PLAĆANJA:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČINI PLAĆANJA:
- gotovinski – avans od najmanje 50% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).


NAPOMENE: Organizator putovanja zadržava pravo promene programa Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…) Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Program Svetsko prvenstvo Rusija 2018 aranžmani rađen je na bazi 15 putnika koji plaćaju punu cenu. Organizator zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja putnika otkaže putovanje ili izvrši korekciju cene.
0
0
0
s2smodern

kurs eur 200
     KURSNA LISTA
egipat sajt naslovna240x110

wellness230x177
Untitwinerlogo200
aviokartesvet
logomsckrstarenja
UNIQA baner 220x186px
hoteli grcka 240x240
JSN Nuru template designed by JoomlaShine.com